Heeft u schade?
Geen probleem bij Autobedrijf Thijs van Dijk.

Voor het autobedrijf heeft Dhr. van Dijk 32 jaar een autoschadebedrijf gehad,
schades groot of klein zijn dan ook in zeer professionele handen.

Restyle schades:
Zoals parkeerdeukjes, zet je de auto zonder deukjes weg vind je hem terug met hier en daar een deukje en natuurlijk niemand die het heeft gedaan of gezienen, geen briefje, toch zonde van u mooie {net nieuwe auto}.

Lichte schades:
Je kent die schades wel, oeps paaltje over het hoofd gezien., een onverklaarbare kras en bocht tekort genomen,
kleine kop-staart botsing en tot overmaat van ramp niet all-risk verzekerd... Het laten reparen hoeft niet duur te zijn, kom eens langs en het zal je verbazen.

Grotere schades:
Is de schade groter.....  ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Je zal het altijd zien net uit de All-risk en boem daar sta je dan, de schade van de ander regelt je verzekering altijd maar uw schade? Denk niet te snel me auto rijd nooit meer, een andere auto aanschaffen kost meestal veel meer, Wij hebben de kwaliteit in huis om u auto weer als nieuw de werkplaats uit te laten rijden.  We repareren zoveel mogelijk maar vervangen ook onderdelen indien nodig. Deze reparaties kunnen in prijs aanzienlijk meevallen en zal voor niemand zichtbaar zijn. 

Als u even bij ons langs rijd krijgt u ter plekke gratis advies en een prijsindicatie. Mocht u de schadeauto willen verkopen kunt u ook altijd even langs rijden.

Reparatie word in overleg met u gepland.

Voor autobedrijven en/of handelaars:
Wie kent het niet een inruilauto met een deukje hier of daar, krasje enz. zo zet je ze liever niet in je showroom. kom eens praten, we doen meer werk voor autobedrijven, binnen een paar dagen staat de auto weer schadevrij te glimmen in uw showroom.
Contact en Adres


Autobedrijf Thijs van Dijk
Koperweg 11K1
2401 LH -  Alphen aan den Rijn

T. 0172 745005
M. 06-51086289
E. info@autobedrijfthijsvandijk.nl

Volg ons op :